2012. augusztus 21., kedd

Csak azért mutatom meg...

Már csináltam hasonló gerbera medált, csak azért mutatom meg, mert hátha másnak is volt problémája a (nem) feszüléssel. Szóval nem 11/0-ás kásával, hanem (ezüst) pillangó gyönggyel rögzítettem az első, fekete sziromsornál.
Otthon nincs gépem, így a szabi alatt csak rövid időre tudtam felkéretőzni a férjem laptopjára, ezért nem volt időm megjegyzéseket írni a gyönyörű munkáitokhoz. De vége a szabinak, és itt a munkahelyemen lesz lehetőségem. (Le mertem írni, mert férfi főnököm van, valószínű nem követője a blogomnak!)


7 megjegyzés:

  1. Szerintem mindenkinek van...volt problémája ezzel...szóval nagyon jól kitaláltad! A medál pedig gyönyörű lett! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Szia Gabi!
    Nagyon szép a gerberád.Nekem is meggyűlt a bajom a mocorgással.Jó megoldásnak tűnik a pillangó gyöngy,ügyes vagy hogy kitaláltad.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű medál! Én még nem fűztem Gerberát, valahogy "kimaradt"... De szuper a megoldásod! Ami a főnököt illeti (ha leselkedni támadt kedve): Ebédszüneted csak van, nem? Azt csinálsz azalatt, amit akarsz...

    VálaszTörlés
  4. Igazi gyönyörűséget alkottál! A "nem" feszülés pedig biztosan mindenkinél probléma és ki így ki úgy próbálja korrigálni, szerintem gyöngytől függ, azért köszi az ötletet!!

    VálaszTörlés
  5. Very pretty!!!!!!!! I like the daggers!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű medál! Köszi a tippet!:)

    VálaszTörlés